Smartest Parrots

Връщане

Може да се откажете от покупка на дадена стока в срок от четиринадесет работни дни, считано от датата на нейното получаване. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа, и със съпровождащата я документация. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.

Правото за отказ не важи за:

  • запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето
  • стоки, които подлежат на бързо разваляне, имат специален режим на съхранение. В този смисъл потребителите не могат да се откажат и да върнат хранителни продукти
  • ветеринарномедицински продукти и добавки
  • гравирани медальони

Връщането става чрез попълване на долния формуляр!

Ако Вашата поръчка е взета от наш склад, тя трябва да бъде върната в същия склад. Сумата ще Ви бъде възстановена на място. Тя не може да бъде записана във Вашия профил.

Ако Вашата поръчка е изпратена на адрес, тя трябва да бъде върната в нашият склад. Сумата ще Ви бъде възстановена по банков път до 14 работни дни.

Задължително е при връщане на даден артикул или поръчка, тя да бъде придружена с КАСОВА БЕЛЕЖКА.